logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Fury of Dracula

Creative Home Forums Fury of Dracula

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #28817
  sietsebanga
  @sietsebanga

   Aangezien het binnenkort Halloween is wil ik wat vertellen over een van de betere aankopen van afgelopen jaar: Fury of Dracula.
   Fury of Dracula doos

   Dit is een spel voor 2 tot 5 spelers. Één tot vier spelers spelen met de vampierjagers oa: Dr. van Helsing en Mina Harker. De andere speler vervult de rol van Dracula.

   Het doel van Dracula is om zoveel mogelijk nieuwe vampieren en chaos te veroorzaken in Europa. Hier verdient Dracula invloedspunten mee. Zodra hij 13 punten heeft is het spel voorbij. Het doel van de vampierenjagers is om Dracula te verslaan voordat hij teveel invloed heeft.

   Het spel wordt gespeeld op de kaart van Europa. De locatie van de vampierenjagers is bekend. De locatie en spoor van Dracula is onbekend. Elke ronde heeft een dag en nacht actie. Gedurende de actie kan een vampierenjager: bewegen (alleen gedurende de dag), treintickets kopen, voorraden aanschaffen of speciale acties uitvoeren.

   Hierna is Dracula aan de beurt. Deze mag alleen bewegen (niet met de trein). Bij elke nieuwe locatie wordt een Encounter kaart neergelegd. Hiermee kan Dracula de vampierjagers hinderen in hun zoektocht of extra invloedspunten scoren.

   Het is voor de vampierjagers belangrijk om zo spoedig mogelijk Dracula tegen te houden. Elke dag is een ronde. Zodra een week voorbij is dan neemt de invloed van Dracula toe en krijgt deze extra mogelijkheden.

   Zodra een vampierenjager op een locatie terecht komt waar Dracula is geweest, dan draait Dracula de locatiekaart om zodat deze zichtbaar is. Dracula kan dan bepalen of hij de Encounter speelt om een jager te overvallen. De jager kan zelf bepalen of deze de Encounter kaart gaat onderzoeken. Zodra een locatie zes dagen op het spoor van Dracula heeft gelegen dan wordt deze verwijderd. Dracula krijgt dan extra invloedspunten, extra gezondheid of andere voordelen.

   Mocht een vampierjager op de locatie van Dracula terecht komen dan volgt er een gevecht. Een gevecht bestaat uit vijf rondes. Hierbij worden de gevechtskaarten gebruikt.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  Spring naar toolbar